Retur
in 14 zile
5 Magazine
in orase
Plata in
rate
Livrare in
maxim 48h!

Transport si livrare
De asemenea se mai pot livra comenzile prin GLS la un cost de 15 lei in termen de 24-48 ore, oriunde in tara. Plata se va face ramburs la ridicarea comenzii. Costul transportului nu este inclus in pretul produselor.
Vom fi raspunzatori pentru orice defecte ale produsului, daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp si la nici un cost suplimentar pentru dumneavoastra.
Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Si nici in cazul in care masura aleasa nu vi se potriveste. Puteti opta si pentru returnarea banilor,dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.
Contravaloarea produselor se va achita NUMAI IN BAZA UNUI CONT BANCAR in termen de 10 zile de la data primirii coletului de catre noi.
Pentru a returna coletul, produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora ambalajul produsului.
Tinem sa mentionam ca produsul de schimb va fi trimis catre dumneavoastra doar in momentul in care noi l-am primit, iar acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat si sa nu aiba semne de purtare.